Дончанка | Дата: Четверг, 19.04.2012, 03:57 | Сообщение # 1 |
Генералиссимус
Статус: Offline
| Дорогий мій Координатор! Щиро радію Твоїм результатам, які Ти вже досяг разом з нами, і які є наслідком наполегливої праці! Але і це не Твоя межа! Я впевнена, що Ти знаєш про можливості співпраці з Компанією Avon, як з кращим Партнером на ринку прямих продажів. Вже сьогодні за досягнення статусу Лідер-Початківець Ти могла б отримати реальні гроші у вигляді бонусів 1 500 грн та ще 3000 грн в наступній Кампанії за його підтвердження. І це може бути тільки початок, адже попереду на Тебе чекають перемоги, нові статуси та ще більші можливості додаткового доходу. Саме тому, я пропонує Тобі приєднатися до нас в якості Приватного Підприємця, для того, щоб досягати найвищих статусів Лідерської моделі та отримувати Лідер Бонуси до 27 000 грн та ексклюзивні винагороди Координаторських програм. Твої лідерські якості та стрімке бажання розвиватися – це найкращі показники Твого успіху! Я дійсно пишаюся Тобою і чекаю на Тебе в якості Координатора-СПД! Бажаю Тобі подальших перемог та втілення мрій з Avon! Обирай успіх! Досягай результатів! Перемагай з Avon!
З повагою, Директор з продажу «Ейвон Косметікс Юкрейн» Єлизавета Коробченко *За результатами дослідження. Проведеного ТОВ «Тейлор Нельсон Софрес Україна» та ТОВ «Вибір року», кращими товарами 2010 року в Україні у номінації «Декоративна косметика» та кращими товаром 2011 року в Україні у номінації «Лінія засобів для догляду за обличчям» було визнано торгову марку «Avon».
РЕГИСТРИРУЮ В КОМПАНИЮ AVON.РЕГИСТРАЦИЯ БЕСПЛАТНАЯ ПО УКРАИНЕ
|
|
| |